Extensii de gene Flat • de ce sa le folosim?

Probabil ai auzit de extensii de gene flat sau plate, cunoscute și sub denumirea de Ellipse sau gene cașmir. Față de genele clasice unde firul are o bază circulară normala, ca firul natural, extensiile de gene flat au o bază plată, ovală sau în unele cazuri biconcava. Această bază plată are multe avantaje pe care le vom prezenta în acest articol.

extensii gene

BENEFICIILE EXTENSIILOR DE GENE FLAT

• MAI MULT VOLUM •

O problemă comuna cu care se confruntă lash-artiștii frecvent pot fi clientele cu gene scurte și/sau subțiri care își doresc volum, desime, lungime și gene îndrăznețe. Genele lor naturale pur și simplu nu vor arata cum își doresc dac vom folosii tehnici și gene clasice. Sănătatea naturală a genelor ar trebui sa fie prioritatea numărul unu a lash-artiștilor. In acest sens, aceștia au un ajutor foarte bun, genele Ellipse. Datorită formei lor plate, acestea pot avea lățimea de 0.10, 0.15 sau 0.20, dar vor fi mult mai ușoare. Fiind mai late dar totuși ușoare, acestea vor acoperii mai bine baza genelor naturale. Rezultatul este un efect de volum și desime, efect obținut mult mai greu cu genele clasice, care de altfel pot îngreună firele naturale.

• MULT MAI REZISTENTE •

Ca lash-artiști, cunoaștem ca baza genei aplicate este cea care face ca genele sa reziste sau nu în timp. Dacă baza extensiei nu are aderenta și o suprafață suficientă de lipire pe geana naturala, extensia o sa cada cel mai probabil în câteva zile, dacă nu chiar în câteva ore. Baza mai lată a extensiilor de gene flat va asigura o aderenta și legătură mai buna a extensie pe geana naturala. Suprafață mai mare de contact și zona mai mare alocata adezivului, vor oferii rezistenta lucrării tale. Mulți experți au sesizat o creștere semnificativa a rezistentei atunci când folosesc extensiile de gene fir cu fir plate, iar motivul pare sa fie baza plata și greutatea lor scăzută.

APLICARE COMBINATA

Pentru lash experții care își doresc sa nu renunțe complet la genele clasice, și vor sa obțină lucrări mai speciale, genele plate permit aplicarea combinata. Aplicați intercalat atât extensii plate cât și clasice. O alta soluție ar fi extensiile de gene flat split (tip Y).  Acestea oferă volum rapid evitând efectul de gene super încărcate, artificiale.

extensii de gene

• DE EVITAT CÂND FOLOSIM EXTENSIILE DE GENE PLATE •

Aplicarea laterală

Pentru ca genele flat au baza plata iar marginile laterale subțiri, este logic ca acestea vor avea o aderenta mai buna pe firul natural dacă sunt plasate pe partea superioară sau inferioară. Dacă acestea sunt poziționate pe o parte, punctul de lipire poate să nu fie suficient de puternic pentru a ține extensia.

Aplicarea excesiva a adezivului

Având baza mai lata, extensiile de gene flat ne pot face sa pierdem controlul dozări adezivului. Dacă introduceți după care scoateți geana repede din adeziv și o montați, veți constata ca genele voastre se vor lipi intre ele, iar adezivul se va usca destul de greu. Cea mai bună modalitate este aceea de a atinge baza extensiei flat în mijlocul punctului de adeziv, doar 1-2 mm, apoi retragerea lentă a extensiei. Cu cât veți sustrage mai lent extensia din adeziv, cu atât mai puțin adeziv va fi prins pe firul plat. Dacă umiditatea dvs. este mai mare, va trebui sa găsiți varianta optima, pentru ca aceasta modifica timpii de uscare a adezivului de gene. Testați diferiți timpi pana veți găsi cea mai buna potrivire intre timpul de expunere și timpul de uscare al adezivului. Probabil va fi nevoie sa schimbați și adezivul.

DIFERENȚE INTRE EXTENSIILE DE GENE FLAT / PLATE VS CLASICE

FLAT CLASIC
Baza plata oferă o suprafață mai mare si aderenta pentru adeziv și contact cu firul natural. Baza normala rotunda cu o suprafață mica de contact.
Se recomanda montarea lor doar deasupra sau sub firul natural, nu montaj lateral. Poate fi montata atât pe suprafața inferioara și superioara a genei, cât și pe lateralul firelor naturale.
Extensiile de gene plate au o rezistenta mai buna în timp. Având o suprafață mai mica de contact, fiind mai grele, și mai puțin adeziv intre extensie și geana naturala, acestea pot avea o rezistentă mai mica în timp.
Daca sunt de calitate slaba, sau aplicate excesiv, acestea pot arata artificial. Poate fi obținut mai ușor un look mai natural.
Prețul extensiilor de gene flat poate fi în unele cazuri mai mare. Un preț mai accesibil.
Timpul de aplicare mai scurt și volum obținut mai ușor. Fiind nevoie de mai multe fire, executarea unei lucrări poate dura mai mult.

EXTENSII DE GENE FLAT SPLIT

• UN NOU PRODUS ÎNDRĂGIT DE EXPERȚI •


Cauți produse pentru extensii gene? Atunci merita sa acorzi atenție următorului produs: extensiile de gene plate split (tip Y). Ce este și cum se remarca acest produs intre extensiile de gene? Firul genelor split are baza plata pentru a menține performanțele menționate mai sus. De la jumătate către vârf, firul este împărțit în 2, rezultând 2 fire moi și delicate. De ce sunt așa de apreciate de lash artiști?

Cred ca răspunsul îl cunoaștem deja. Putem obține volum de 2 ori mai repede. Lucrarea finala va fi una de durata datorita bazei plate, iar rezultatul final va fi unul spectaculos .
Extensiile de gene flat split de calitate, au un aspect moale și delicat. Ele pot fi folosite cu succes atât la lucrări cu un aspect mai natural cât și pentru clientele ce își doresc un aspect mai extravagant.
Experții pot alege și combina grosimi intre 0.10, 0.15 sau 0.20, evitând astfel o lucrare cu aspect artificial.
Pregătește-te sa te îndrăgostești de extensiile de gene plate split!

Noi am testat un produs nou pe piața din Romania. Este vorba de extensiile de gene flat Green Studio.

Comparativ cu alte branduri, aceste gene se fac remarcate deja de la prima atingere a ambalajului. Acestea sunt ambalate într-o cutie premium magnetica, ce reflecta la exterior calitatea produsului din interior.

Grosimile disponibile încep de la 0.10, o raritate pentru genele plate care de obicei au 2 grosimi: 0.15 și 0.20 (care de multe ori ambele sunt defapt 0.20, chiar 0.25). Prima poza din acest blog este o lucrare integrala cu extensii gene flat Green Studio.

Lungimi disponibile: 7 – 15mm si MIX

Preț: vezi preț extensii gene fir cu fir.

• CONCLUZII •

  • Genele plate sunt mai ușoare, delicate și mai confortabile.
  • Timpul de execuție al unei lucrări, este mai mic.
  • Acestea sunt mai rezistente.
  • Datorita firului despicat în 2, putem obține un volum de calitate, mult mai ușor
  • Nu se recomanda atașarea lor pe laterala.
Ți-a plăcut articolul? Share it!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *